TeleComputing har gjort IT-drift enklere og mer kostnadseffektivt for en rekke av landets største entreprenører.
Våre samarbeidspartnere bygger hus, lager veier, oppfører næringsbygg, og det meste annet innen bygg og anlegg.
I denne bransjen finnes det mange gode grunner til å outsource IT-driften, de to beste er kostnadsbesparelser og forutsigbarhet.

Noen av våre kunder

Alle disse bedriftene har en ting til felles – de har forstått at intern IT-drift var en forstyrrelse i kjernevirksomheten deres.
Kundene våre sparer tid og penger på at vi håndterer vedlikehold av IT-systemene.
Dette fører også til en økt forutsigbarhet i kostnadene og en sikrere og mer pålitelig drift.


Velprøvde løsninger som fungerer

TeleComputing har jobbet med IT-drift i 20 år, og vet hva som fungerer. Gjennom vår SLA (Service Level Agreement) garanterer vi en nærmest kontinuerlig drift og oppetid på systemene deres.

Dette er veldig viktig for entreprenører som har mange og store prosjekter som involverer mange samarbeidspartnere og underleverandører. Når kommunikasjonen stanser, så stanser prosjektet, og det har de færreste bedrifter råd til å oppleve ofte.


Vi kjenner behovene til entreprenører

Vi har interne ressurser som er eksperter på IT-behovene til entreprenører. Her snakker vi ikke bare om Microsoft Office, men også andre viktige verktøy for prosjektplanlegging og prosjektledelse. Det er programmer for alt fra å beregne materialmengder til å designe løsninger.

Våre konsulenter har drevet med dette i mange år, og sørger for at din bedrift har de optimale løsningene og får et konkurransefortrinn i bransjen.

De 4 beste grunnene til å outsource IT-drift for entreprenører


1

Forutsigbarhet


Det er ingen investeringskostnader. Du slipper å fornye servere og reparere utstyr som plutselig bryter sammen. Du betaler en fast sum per ansatt, og det er alt.

Dette er en veldig skalerbar løsning som gjør at det ikke spiller noen rolle om det er 10, 100 eller 1000 ansatte. IT-løsningen er den samme, og driften tar TeleComputing seg av.

2

Kostnadsbesparende


Med IT-drift fra TeleComputing betaler du en fast pris per ansatt i bedriften din. Dermed blir kostnaden ved opp- eller nedskalering av driften både fleksibel og forutsigbar.

Med store investeringer i interne systemer sitter du potensielt med en kjemperegning dersom du midlertidig eller permanent reduserer driften.

3

Trygghet


Vi har våre servere i Norges sikreste datasenter, GreenMountain. Dette senteret deler vi med de største bankene i landet, dypt inne i den Norske fjellheimen.

Her er dataene trygge fra både naturkatastrofer, innbrudd og tyveri, og uheldige hendelser som brann og lynnedslag som fort kan ødelegge en sensitiv server.

4

Fokus på kjernevirksomhet


Hold dere til kjernevirksomheten deres. Entreprenører er best på å bygge hus, veier og anlegg, vi er best på data og IT-drift.

Akkurat som at TeleComputing ikke kommer til å bygge våre egne kontorlokaler og ansette håndverkere for vedlikehold, bør også entreprenører fokusere på det de gjør best.

Spar tid, penger og bekymringer

Dersom du enda ikke er overbevist om at det kan være lurt at vi håndterer IT-driften din, se for deg følgende: En eller flere av dine IT-ansvarlige er syke, og det oppstår problemer med programmene dere bruker, du får ikke tilgang på noen viktige prosjekt-filer, og prosjektstyringsverktøyet er nede.

Spør også deg selv hva som skjer dersom lokalet dere har serverne deres i brenner? Og hvordan forklarer dere kunden at prosjektet blir vesentlig forsinket på grunn av nedetid i datasystemene?

Ikke bruk unødvendig mye tid og penger på IT-drift, og ikke bekymre deg for vedlikehold og uforutsette utgifter. Fokuser heller på kjernevirksomheten og videreutvikling av tjenestene deres. Vi samarbeider med IT-sjefen deres, og sammen sørger vi for å drifte de viktige forretningssystemene deres trygt og effektivt.

Et unikt samarbeid med Microsoft

TeleComputing er en av Microsoft sine mest sentrale serviceprovider-partnere, og vi bruker mye tid sammen med Microsoft for å utvikle og tilpasse tjenester til nordiske forhold og bedrifter.

Vårt tette samarbeid med Microsoft fører til at vi er blant de første i verden som lanserer nye Microsoft-tjenester. Dette kommer vår kunder til gode, i form av de nyeste og mest effektive IT-løsningene på markedet.Årets Hostingpartner i 2014, 2015, 2016 og
”Best New Hybrid Cloud” 2016


For tredje året på rad tok TeleComputing hjem prisen for årets hostingpartner kåret av Microsoft. I begrunnelsen for utmerkelsen fokuseres det på at vi er fremoverlente, satser på den nyeste teknologien, og har vært en viktig bidragsyter til Microsofts skysatsning. I tillegg fikk vi prisen for ”Best New Hybrid Cloud” 2016. Det vil i praksis si at vi er best i klassen til å kombinere lokale, norske skytjenester med Microsofts globale skyløsninger

Partnerskapet med Microsoft har gjort det mulig for TeleComputing å tilby markedets mest moderne plattform for skyleveranser.Microsoft Office 365 og Microsoft Azure er sentrale elementer i våre leveranser

Office 365 har en naturlig plass i enhver bedrift og organisasjon. Det finnes ingen produktivitetsverktøy som er like omfattende og gjør samarbeid like effektivt som den siste kontorpakken til Microsoft. Dette er Office på sitt beste, alltid oppdatert og på alle enhetene du bruker.

IT handler imidlertid ikke bare om kontorstøtte, og for de fleste bedrifter er det helt andre løsninger som er forretningskritiske. Kritiske løsninger fortjener sikre og optimale tekniske plattformer, basert på teknologi fra Microsoft og andre ledende aktører. Her kan vi blant annet tilby Microsoft Azure skytjenester både fra Microsoft sine internasjonale datasentre og lokalt fra våre sikre lokasjoner i Norge.

Har du behov for en kombinasjon av den aller nyeste teknologien sammen med mer tradisjonelle løsninger for eldre applikasjoner så løser vi det med hybride tjenester som kombinerer det tradisjonelle og velprøvde med markedets nyeste og mest innovative teknologi.


Bli trygg på IT-driften og spar penger.

Ta kontakt med TeleComputing i dag!

SEND EN BESKJED