Offshore- og shippingbransjen har mange utfordringer og TeleComputing kan hjelpe til med robuste og effektive IT-løsninger.
Vi sørger for at store investeringer og faste IT kostnader erstattes med variable kostnader knyttet til kundens aktivitetsnivå.

Vi jobber med noen av de største selskapene i denne bransjen og kan med stolthet kalle oss en av verdens ledende leverandører.
Det finnes nemlig ingen andre aktører med tilsvarende lengde og bredde i erfaring med IT-drift utenfor fastlandet.

Noen av våre kunder

Fellesnevneren for disse bedriftene er at mye av kommunikasjon, IT-tjenester og drift foregår langt ute på havet.
Arbeidsplassene flytter seg på tvers av landegrenser og uten infrastrukturen vi er vant med fra fastlandet.
Dette byr på et unikt sett med utfordringer som TeleComputing har lang erfaring med å løse.


Vi er der du er!

TeleComputing er en av få norske IT-leverandører med tekniske ansatte som har offshore-sertifisering. Dette har vi prioritert fordi vi ønsker å kunne ta våre egne folk med ut i felten der kundene våre jobber, og under de samme forholdene.

På denne måten vet vi bedre enn noen andre hvor viktig det er med både stabil og trygg IT-drift offshore, og hvilke ønsker og behov kundene våre har. Med egne ansatte er vi også alltid klare til å hjelpe til når det oppstår problemer, samme hvor i verden du måtte befinne deg.


Tøffe tider i oljebransjen – Reduserer kostnadene!

Med lave oljepriser og stor usikkerhet har den siste tiden vært tøff. Dette har ført til nedskjæringer for de fleste bedrifter i bransjen, men for mange har likevel ikke kostnaden for IT-drift gått ned. Dermed øker faktisk prisen per ansatt for IT-løsningene.

Med IT-drift fra TeleComputing betaler du en fast pris per ansatt i bedriften din.
Dermed blir kostnaden ved opp- eller nedskalering av driften både fleksibel og forutsigbar.

Med store investeringer i interne systemer synker ikke kostnadene dersom du midlertidig eller permanent reduserer driften.
Hos TeleComputing er det ingen bindingstid, og ved reduksjon i bemanning synker prisen på tjenestene våre umiddelbart.

4 fordeler med IT-drift fra TeleComputing for offshore- og shippingbransjen


1

Reduser kostnadene


Det er ikke bare bedrifter som nedbemanner som sparer penger på å outsource IT-driften. Med intern IT-drift vil det være utfordrende å besitte nødvendig spisskompetanse på alle systemer/fagområder.

Dermed må det leies inn konsulenter, som kombinert med lønnen til de faste IT-ansatte og utstyret som trengs, ofte koster mye mer enn den forutsigbare prisen på ekstern drift.

2

Bedre IT-tjenester


Det er en massiv utfordring med gode IT-tjenester og stabile løsninger offshore. I tillegg blir kravene til tjenester og større båndbredde stadig høyere, både av operasjonelle grunner og for de ansattes trivsel.

I TeleComputing har vi kontinuerlig løst disse utfordringene i mange år for våre kunder, og sørget for å kunne levere de samme IT-tjenestene på vann som på land. Vår nye kommunikasjonsplattform på Norsk sokkel gir også mulighet for tjenester levert fra vårt datasenter.

3

Stabile og forutsigbare tjenester


Våre datasentre er blant de tryggeste i verden, sikret mot både dataangrep og moder natur. Alle dine data er altså trygge hos oss, og vi garanterer en tilnærmet konstant oppetid gjennom vår SLA (Service Level Agreement).

Skulle systemene våre feile har du i tillegg rett til erstatning. Slike vilkår vil du aldri ha med intern drift.

4

Teknologisk pådriver


Vårt tekniske personell har jobbet med IT-drift for offshore og shipping i nærmere 20 år, og vært med på å drive utviklingen fremover.

Vi har en helt unik bransjekompetanse, og i tillegg teknikere med offshore-sertifisering. Vi vet hva som fungerer, og kan tilby skreddersydde løsninger for din bedrift.

Ikke bind kapital og kostnader – Få bedre IT-tjenester

Hvis det er én ting de fleste bedrifter her til lands har fått med seg, er det at store oppturer og vanskelige nedturer ikke er så langt unna som man skulle tro. Derfor er det lurt å bruke smarte løsninger som ikke binder kapital. Dessuten er det viktig å ha systemer som er fleksible nok til å følge utviklingen i bedriften, samme hvilken vei det måtte gå.

Du bør heller ikke gå på kompromiss med tjenesteutvalget og kvaliteten i driften bare fordi du ikke har all den nødvendige kompetansen internt. Utviklingen går i et rasende tempo, noe som krever oppdatert kompetanse innen alle aspekter av programvare og IT-drift.

Et unikt samarbeid med Microsoft

TeleComputing er en av Microsoft sine mest sentrale serviceprovider-partnere, og vi bruker mye tid sammen med Microsoft for å utvikle og tilpasse tjenester til nordiske forhold og bedrifter.

Vårt tette samarbeid med Microsoft fører til at vi er blant de første i verden som lanserer nye Microsoft-tjenester. Dette kommer vår kunder til gode, i form av de nyeste og mest effektive IT-løsningene på markedet.Årets Hostingpartner i 2014, 2015, 2016 og
”Best New Hybrid Cloud” 2016


For tredje året på rad tok TeleComputing hjem prisen for årets hostingpartner kåret av Microsoft. I begrunnelsen for utmerkelsen fokuseres det på at vi er fremoverlente, satser på den nyeste teknologien, og har vært en viktig bidragsyter til Microsofts skysatsning. I tillegg fikk vi prisen for ”Best New Hybrid Cloud” 2016. Det vil i praksis si at vi er best i klassen til å kombinere lokale, norske skytjenester med Microsofts globale skyløsninger

Partnerskapet med Microsoft har gjort det mulig for TeleComputing å tilby markedets mest moderne plattform for skyleveranser.Microsoft Office 365 og Microsoft Azure er sentrale elementer i våre leveranser

Office 365 har en naturlig plass i enhver bedrift og organisasjon. Det finnes ingen produktivitetsverktøy som er like omfattende og gjør samarbeid like effektivt som den siste kontorpakken til Microsoft. Dette er Office på sitt beste, alltid oppdatert og på alle enhetene du bruker.

IT handler imidlertid ikke bare om kontorstøtte, og for de fleste bedrifter er det helt andre løsninger som er forretningskritiske. Kritiske løsninger fortjener sikre og optimale tekniske plattformer, basert på teknologi fra Microsoft og andre ledende aktører. Her kan vi blant annet tilby Microsoft Azure skytjenester både fra Microsoft sine internasjonale datasentre og lokalt fra våre sikre lokasjoner i Norge.

Har du behov for en kombinasjon av den aller nyeste teknologien sammen med mer tradisjonelle løsninger for eldre applikasjoner så løser vi det med hybride tjenester som kombinerer det tradisjonelle og velprøvde med markedets nyeste og mest innovative teknologi.


Bli trygg på IT-driften og spar penger.

Ta kontakt med TeleComputing i dag!

SEND EN BESKJED