Alle store organisasjoner er avhengige av en solid kommunikasjonsplattform.
Alle medlemmene skal ha lik tilgang til de samme verktøyene og ressursene, og samarbeid skal skje sømløst og effektivt.
TeleComputing jobber med noen av de største organisasjonene i Norden, med både betalende og frivillige medlemmer.

KNIF (Kristen-Norges interessefellesskap) er en forening bestående av nærmere 70 organisasjoner fra hele Kristen-Norge.
Mange av medlemmene i KNIF har etterspurt en avtale innen IT-drift, og vi er glade for at Knif Innkjøp valgte TeleComputing.

Gjennom vår avtale får KNIF's medlemsorganisasjoner tilgang til moderne og fremtidsrettede skyløsninger.
Avtalen tilbyr gunstige vilkår med riktige priser, samt tilgang til gode IT-løsninger som vil passe Kristen-Norge og den enkelte virksomhet godt.

Les mer om avtalen om IT-drift og skytjenester mellom KNIF og TeleComputing her

Noen av våre kunder

Felles for organisasjonene vi jobber med er viktigheten av et godt omdømme.
For å bevare et godt omdømme er det kritisk med gode samarbeidsverktøy og velfungerende kommunikasjonsløsninger.
I tillegg må kostnadene holdes nede, og da er outsourcing av IT-driften et veldig godt tiltak.


Medlemmene er hjertet i organisasjonen

Organisasjoner er ingenting uten medlemmene sine. Enten det er frivillige eller betalende medlemmer er du avhengig av et fellesskap for å nå målene til organisasjonen. Hvordan du håndterer medlemskap er avgjørende for både samarbeid og ikke minst pengeinnsamling.

I TeleComputing har vi lang erfaring med medlemskapsorganisasjoner og de helt konkrete utfordringene det fører med seg.Tilgjengelig hele døgnet, i hele landet

Det er viktig å være til stede der medlemmene dine er. Som regel har organisasjoner mange mindre kontorer i hele landet, og da hjelper det lite å ha hovedkontor og IT-drift i Oslo når det er IT-trøbbel i Bodø.

Vi har døgnvakt hver dag, hele året og har personell som er klare til å hjelpe til hvor enn det måtte være.

De 4 beste grunnene til at din organisasjon bør bruke TeleComputing


1

Reduser kostnadene


Det er ikke bare bedrifter som nedbemanner som sparer penger på å outsource IT-driften. Med intern IT-drift vil det være utfordrende å besitte nødvendig spisskompetanse på alle systemer/fagområder.

Dermed må det leies inn konsulenter, som kombinert med lønnen til de faste IT-ansatte og utstyret som trengs, ofte koster mye mer enn den forutsigbare prisen på ekstern drift.

2

Trygg lagring i Norge


Alle data lagres trygt og sikkert i Norge. Databehandleravtalen sikrer at løsningen settes opp i samsvar med Datatilsynets krav til etterlevelse av personvernforskrifter. Dere risikerer altså ikke at filer eller e-poster lagres utenfor landegrensene.

3

Fokus på kjernevirksomhet


Vi i TeleComputing har tro på å gjøre det man er best på. Vi tror dere er best på produksjon og at vår styrke er IT-drift. Vår kjernevirksomhet dreier seg om å sørge for at IT-systemene deres alltid er oppdaterte, at alle dataene til enhver tid er trygge og at alle deres ansatte har tilgang til programmene og filene de trenger for å gjøre en god jobb.

4

Alltid tilgjengelig


Flere av våre kunder bruker turnusordninger for sine ansatte hele døgnet. Dermed er det helt kritisk at de kan ringe oss kl. 22 på kvelden eller kl. 3 på natten for å få hjelp umiddelbart. Vi stenger aldri og er tilgjengelig 24/7, hver dag, hele året.

Fokuser på å nå målene deres, ikke IT-drift

Dere har helt sikkert viktigere oppgaver enn å drifte IT-systemer, patche sikkerhetshull og holde orden på servere. Organisasjonen deres er nok best tjent med å holde seg til å løse verdensproblemer, sikre bedre arbeidsvilkår, og samle inn penger for å kurere sykdommer.

For å kunne oppnå disse målene må dere ha fokus på kjernevirksomheten deres, og det er ikke IT-drift. Heldigvis er dette kjernevirksomheten til TeleComputing, og det har det vært i over 20 år! Vi kan hjelpe dere med å bruke mindre tid på å bekymre dere for datasystemene, og bruke mer tid på å hjelpe andre mennesker.

Et unikt samarbeid med Microsoft

TeleComputing er en av Microsoft sine mest sentrale serviceprovider-partnere, og vi bruker mye tid sammen med Microsoft for å utvikle og tilpasse tjenester til nordiske forhold og bedrifter.

Vårt tette samarbeid med Microsoft fører til at vi er blant de første i verden som lanserer nye Microsoft-tjenester. Dette kommer vår kunder til gode, i form av de nyeste og mest effektive IT-løsningene på markedet.Årets Hostingpartner i 2014, 2015, 2016 og
”Best New Hybrid Cloud” 2016


For tredje året på rad tok TeleComputing hjem prisen for årets hostingpartner kåret av Microsoft. I begrunnelsen for utmerkelsen fokuseres det på at vi er fremoverlente, satser på den nyeste teknologien, og har vært en viktig bidragsyter til Microsofts skysatsning. I tillegg fikk vi prisen for ”Best New Hybrid Cloud” 2016. Det vil i praksis si at vi er best i klassen til å kombinere lokale, norske skytjenester med Microsofts globale skyløsninger

Partnerskapet med Microsoft har gjort det mulig for TeleComputing å tilby markedets mest moderne plattform for skyleveranser.Microsoft Office 365 og Microsoft Azure er sentrale elementer i våre leveranser

Office 365 har en naturlig plass i enhver bedrift og organisasjon. Det finnes ingen produktivitetsverktøy som er like omfattende og gjør samarbeid like effektivt som den siste kontorpakken til Microsoft. Dette er Office på sitt beste, alltid oppdatert og på alle enhetene du bruker.

IT handler imidlertid ikke bare om kontorstøtte, og for de fleste bedrifter er det helt andre løsninger som er forretningskritiske. Kritiske løsninger fortjener sikre og optimale tekniske plattformer, basert på teknologi fra Microsoft og andre ledende aktører. Her kan vi blant annet tilby Microsoft Azure skytjenester både fra Microsoft sine internasjonale datasentre og lokalt fra våre sikre lokasjoner i Norge.

Har du behov for en kombinasjon av den aller nyeste teknologien sammen med mer tradisjonelle løsninger for eldre applikasjoner så løser vi det med hybride tjenester som kombinerer det tradisjonelle og velprøvde med markedets nyeste og mest innovative teknologi.


Bli trygg på IT-driften og spar penger.

Ta kontakt med TeleComputing i dag!

SEND EN BESKJED