For alle butikker, og i retail-bransjen generelt, er det helt essensielt med velfungerende IT- og datasystemer.
Enten det står kunder i kassa eller en leverandør kommer med varer, må alle systemer være operative i det øyeblikket du trenger de.
TeleComputing har lang erfaring med IT-drift for butikk-kjeder og er eksperter på trygg og stabil IT-drift. Det har vi vært i 20 år.

Noen av våre kunder

Vi jobber med IT-driften hos mange av nordens ledende retail-aktører og de setter høye krav til oss hver dag.
Det gjør at vi har utviklet kostnadseffektive IT-driftsløsninger for retail-bransjen som kommer både eksisterende og nye kunder til gode.
Når TeleComputing tar seg av IT-driften blir det enklere å drive butikk og IT-kostnadene går ned.


Betal for det du bruker - ingen overhead!

Med IT-drift fra TeleComputing betaler du en fast pris per bruker i bedriften din.
Dermed blir kostnaden ved opp- eller nedskalering av driften både fleksibel og forutsigbar.

Med våre løsninger slipper du investeringer i servere, datarom og egne ansatte eller innleide konsulenter for å ta seg av IT-driften.
Hos TeleComputing har du full fleksibilitet, og ved reduksjon i bemanning synker prisen på tjenestene våre umiddelbart.

5 gode grunner for retail-bransjen til å benytte TeleComputing


1

Fleksibilitet


Bedriften din betaler per bruker. Dette gjør kostnadene veldig forutsigbare og fleksible.

Har dere behov for opp- eller nedbemanning slipper dere å tenke på problemer med IT-løsningen dere har per i dag eller unødvendige kostnader.

2

Erfaring


TeleComputing har lang og bred erfaring med IT-drift i Norden. En rekke av de mest suksessrike aktørene i retail benytter allerede våre løsninger.

Vi er veldig godt kjent med programvaren som brukes i butikker, og de spesielle behovene for større kjeder med mange filialer.

3

Stordrift-fordeler


Vi er et stort team spredt som dekker store deler av Norden og vi jobber døgnet rundt med noen av de største bedriftene og butikk-kjedene. Når vi finner en løsning som fungerer godt for én kunde bruker vi denne erfaringen til å optimalisere leveransen for andre kunder.

Hvis det er behov for spesielle løsninger har vi ofte utviklet lignende systemer før som vi kan basere videre utvikling på. På denne måten blir skreddersøm både billigere og tryggere.

4

Leverandør-uavhengig


Du skal ikke trenge å bytte økonomi-, kassa- eller CRM-system når du bytter til TeleComputing. Vi er fullstendig uavhengige av dine applikasjonsleverandører, og gir deg full frihet til å velge hvilke software du ønsker.

Vi jobber like godt med alle systemer, og som nøytral tredjepart ønsker vi at du bruker de systemene som fungerer best for akkurat deg.

5

IT-drift som kjernevirksomhet


I motsetning til flere andre aktører i IT-drift-bransjen har TeleComputing utelukkende IT-drift som kjernevirksomhet. Det er dette vi skal være best på.

Slik kan kundene våre være trygge på at vi er helt nøytrale og uavhengige, og setter trygg og effektiv IT-drift som øverste prioritet.

Dere selger varer, vi håndterer IT-driften

Dersom dere fokuserer på deres kjernevirksomhet, så kan vi gjøre det samme. Med oss vil dere spare tid, penger og bekymringer. IT-drift er en tjeneste som krever mye ressurser å holde internt, og samtidig skalere på en smidig måte.

Med IT-drift fra TeleComputing trenger du ikke bekymre deg for IT-sikkerhet. Vi er på jobb døgnet rundt og passer på dine systemer. Og din IT-drift blir fullstendig personuavhengig!

Et unikt samarbeid med Microsoft

TeleComputing er en av Microsoft sine mest sentrale serviceprovider-partnere, og vi bruker mye tid sammen med Microsoft for å utvikle og tilpasse tjenester til nordiske forhold og bedrifter.

Vårt tette samarbeid med Microsoft fører til at vi er blant de første i verden som lanserer nye Microsoft-tjenester. Dette kommer vår kunder til gode, i form av de nyeste og mest effektive IT-løsningene på markedet.Årets Hostingpartner i 2014, 2015, 2016 og
”Best New Hybrid Cloud” 2016


For tredje året på rad tok TeleComputing hjem prisen for årets hostingpartner kåret av Microsoft. I begrunnelsen for utmerkelsen fokuseres det på at vi er fremoverlente, satser på den nyeste teknologien, og har vært en viktig bidragsyter til Microsofts skysatsning. I tillegg fikk vi prisen for ”Best New Hybrid Cloud” 2016. Det vil i praksis si at vi er best i klassen til å kombinere lokale, norske skytjenester med Microsofts globale skyløsninger

Partnerskapet med Microsoft har gjort det mulig for TeleComputing å tilby markedets mest moderne plattform for skyleveranser.Microsoft Office 365 og Microsoft Azure er sentrale elementer i våre leveranser

Office 365 har en naturlig plass i enhver bedrift og organisasjon. Det finnes ingen produktivitetsverktøy som er like omfattende og gjør samarbeid like effektivt som den siste kontorpakken til Microsoft. Dette er Office på sitt beste, alltid oppdatert og på alle enhetene du bruker.

IT handler imidlertid ikke bare om kontorstøtte, og for de fleste bedrifter er det helt andre løsninger som er forretningskritiske. Kritiske løsninger fortjener sikre og optimale tekniske plattformer, basert på teknologi fra Microsoft og andre ledende aktører. Her kan vi blant annet tilby Microsoft Azure skytjenester både fra Microsoft sine internasjonale datasentre og lokalt fra våre sikre lokasjoner i Norge.

Har du behov for en kombinasjon av den aller nyeste teknologien sammen med mer tradisjonelle løsninger for eldre applikasjoner så løser vi det med hybride tjenester som kombinerer det tradisjonelle og velprøvde med markedets nyeste og mest innovative teknologi.


Bli trygg på IT-driften og spar penger.

Ta kontakt med TeleComputing i dag!

SEND EN BESKJED